maanantai 2. tammikuuta 2017

Suosituimmat rakennusblogit

Minulla on vain kourallinen rakennusaiheisia blogeja tiedossa. Siispä ajattelin kysellä lukuvinkkejä teiltä lukijoilta. Mitkä ovat teidän suosituimmat rakennusblogit?  

Kiva jos vinkkaat minulle mielenkiintoisesta blogista tai vaikka omasta blogistasi, joka käsittelee rakentamista tai rakentamisen lomassa tapahtuvaa sisustamista. 

Esittelen tässä vain kaksi minua kiinnostavaa rakennusprojektia, vaikka monta muutakin hyvää blogia ansaitsisivat esittelyn. Nämä kaksi kuitenkin erottuvat erityisyydellään muiden raksablogien joukosta, ja näin myös ansaitsevat erityisen maininnan. 

Villi Varpunen

Villi Varpunen -blogissa (klik) kurkistetaan rakennusprojektiin, missä hyödynnetään sekä uutta että vanhaa. Ihka uuteen taloon on tulossa vanhoista taloista pelastetut puuovet. On mielenkiintoista seurata projektin etenemistä ja odottaa lopputulosta, miltä uuden ja vanhan liitto lopulta näyttääkään.

Hanslankari

Hanslankari -blogi (klik) kuuluu jokaisen ekologisemman rakentamisen tai paremman sisäilman puolesta liputtavan rakentajan lukulistalle. Tässä uudisrakennuksessa on toteutettu painovoimainen ilmanvaihto ja seinistä löytyy makulatuuripaperia. Ehdottomasti ajatuksia ja ideoita herättävä blogi, vaikka omassa projektissaan ei toteuttaisi ekorakentamista tässä mittakaavassa.Nyt vain blogeja ilmiantamaan. Ilahtuisin siitä kovasti. :) 

6 kommenttia:

 1. Jään innolla seuraamaan ilmiantoja raksablogeista, rakentaminen tulee ajankohtaiseksi myös itselle tulevana vuotena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että myös sinulle löytyy uusia blogituttavuuksia lukulistalle. Tsempit tulevaan rakennusprojektiin :).

   Poista
 2. Täältä löytyy liuta raksaprojekteja, varmaan hauska kurkata, kun kaikki painii kuitenkin samojen kysymysten äärellä. ♡ Tuonne taisi saada linkata omansakin.. Ps. terapiasavea on nyt hankittu lisää.. http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Taitaapa tämä meidänkin blogi löytyä tuon linkin takaa ;). Kattava kokoelma blogeja tosiaan, mutta työläs lähteä etsimään niitä omia suosikkeja niin suuren valikoiman takaa :). Mutta eipä tämä etsintä ole ainakaan vielä tuottanut tulosta, joten ehkä minunkin täytyy lähteä selailemaan koti7-blogin tarjontaa aikaisempaa paremmin.

   Onkohan minun terapiasavet ihan kuivahtaneet jo :)

   Poista
 3. Onnea! hirsitalot hienoja ja vielä järven rannalla. Meille tulossa kalliolle koti järvi puuttuu. Betonielementtitalo.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos blogivinkistä. Käyn kurkistamassa teidän raksasuunnitelmia piakkoin. Kalliokin on upean näköinen. Toivottavasti saatte sitä säilytettyä pihaa koristamaan :). Tsempit raksaprojektiin!

   Poista