maanantai 27. helmikuuta 2017

Moderni saunamökki + menovinkki ja arvonta!

Lupailin jo aiemmin esitteleväni myös saunarakennuksen julkisivukuvat. Saunan voisi luonnehtia olevan pääpiirteissään päärakennuksen (klik) miniversio. Saunarakennuksesta olen kirjoittanut aikaisemmin täällä (klik).Saunarakennuksen suunnittelussa kunnan kaavamääräykset asettivat omat reunaehtonsa. Saunan tupa sai olla enintään puolet rakennuksen pinta-alasta. Me puolestaan halusimme, että kaikista tiloista on suora näkymä järvelle. Nämä määrittivät saunarakennuksen suunnittelua.

Samoin kuin päätalossa myös saunarakennuksessa terassi kiertää kahdella sivulla saunarakennusta. Kuvista poiketen tavoitteena on toteuttaa terassi ilman kaiteita, mikäli kaiteettomuus on mahdollista huomioiden rakennusmääräykset. Tiukka budjettikuri näyttää myös mahdollistavan sen, että saan haaveilemani paljun terassille.

Menovinkki!

Harmiksemme saunarakennuksen ja päätalon suunnittelun aikaan ei osunut rakentamiseen liittyviä messuja kohdalle tai me ei vaan huomattu silloisia rakennusmessuja. Siksi haluan vinkata tulevista messuista, ettei kenellekään muulle omaa projektiaan suunnittelevalle kävisi samoin. 

Jyväskylän Rakennusmessut järjestetään Paviljongissa 10.-.12.3.2017. Mekin aiomme suunnata sinne. Uskon, että saamme messuilta paljon ideoita, vaikka oma projektimme onkin jo toteutusvaiheessa. Käykää ihmeessä katsomassa Jyväskylän Rakennusmessujen sivuilta (klik), mitä kaikkea messut tarjoavat kävijöilleen.

Rakentamiseen liittyvät messut kun tarjoavat rakentajalle paljon hyödyllistä tietoa ja parhaimmillaan yhteistyökumppaneita oman projektin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Messut on oiva paikka hakea ideoita ja ajatuksia tai jopa tekijöitä omille suunnitelmilleen.

Sain mahdollisuuden arpoa myös teidän lukijoiden kesken kaksi pääsylippua ja lounasliput Jyväskylän Rakennusmessuille 2017 sekä sisustuspallobaarin valosarjan (arvo18€). 

Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen 5.3.2017 klo 16:00 mennessä. Kommentoi, mikä Rakennusmessuilla kiinnostaa eniten. 

Arvonta on päättynyt. 

Rakennusmessujen ohjelmaan voit tutustua täältä (klik) ja näytteilleasettajat löydät täältä (klik).Onnea arvontaan!


Yhteistyössä Jyväskylän Rakennusmessujen kanssa.

16 kommenttia:

 1. Ihana arvonta! Tapettimallit ehkä :) telluk ( @) gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kaikki kiinnostaa :D

  VastaaPoista
 3. Kiva arvonta! Uudet ideat kiinnostaa aina, oma yrttimaa ja puutarhajutut muutenkinn. Miehellä taas ehkä vähän toisenlaiset mielenkiinnon kohteet.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Sisustamiseen liittyvät jutut ja pihaan liittyvät kiinnostavat kovasti.
  hemu7987@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Sisäilma-asiat kiinnostaa.

  Tupi

  VastaaPoista
 6. Sisustustrendit 2017 kiinnostaa.

  VastaaPoista
 7. Kaikki
  anne.taskinen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 8. Mikrosementti ja kodinkoneet on meillä listoilla :)

  VastaaPoista
 9. Sisustaminen, piha ja sisäilma-asiat.
  mira.virkkala@gmail.com

  VastaaPoista