keskiviikko 21. joulukuuta 2016

DIY - "Blossamagneetti"

Täällä ollaan keskitytty enemmän glögin juomiseen kuin rakentamiseen. Liekkö siitä johtuvaa tämä blogihiljaisuuskin. Rakentamisesta ja sen etenemisestä ei siis tässä vaiheessa ole niin paljon sanottavaa, niin keskitytäänpä muihin ajankohtaisiin asioihin.


Glögi ja piparit ovat siis maistuneet.  Tänä vuonna voin kehua suosittua Blossan vuosikertaglögiä myös makunsa puolesta. Blossan glögin maistelu on jo tullut joka vuotiseksi perinteeksi.

Kauniin vuosittain vaihtuvan pullon lisäksi Blossan glögi on suljettu kauniilla puisella korkilla. Jo vuosia sitten jemmasin muutaman korkin. Silloin ajatuksena oli tehdä niistä keittiön pyyhkeille naulakko. Niin kuin moni diy-idea, myös tämä hautautui pois muiden ideoiden tieltä. Kunnes taas tämän vuoden korkkia ihastellessa sain idean tehdä korkeista magneetteja. Harmikseni en ole jemmannut joka vuosi korkkeja talteen.


Idea oli riittävän helppo ja nopea toteutettavaksi arjen kiireessä. Niinpä aloin heti tuumasta toimeen. Katkaisin korkin "tappi-osan" veitsellä ja liimasin magneetin korkkiin kiinni. Helppoa ja nopeaa ja lopputuloskin miellyttää silmää. Nämä jäävät varmasti käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti