keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Paljusta piirun verran parempi

Sisältää kaupallisia linkkejä


Olen haaveillut paljusta saunamökin terassilla. Välillä olen haudannut tämän haaveen, koska perinteiset kylpytynnyrit eivät muotoilultaan houkutelleet. Drop-ulkoallas herätti kuitenkin uudelleen nämä haaveet. Drop on tavanomaisesta paljusta hieman ylellisempi vaihtoehto.


Olen kohdannut tämän kaunokaisen myös aikaisemmin monilla messuilla. En tosin ole pysähtynyt edes kuulemaan siitä esittelyä, koska oletin, ettei sitä voi lämmittää puilla. Ja halusin juuri puulämmitteisen. Niinpä olen vain ohimennessäni ihaillut sen muotoilua.

Minulle kuitenkin selvisi, että myös Drop voidaan lämmittää puilla. Siitä hetkestä alkaen olen haaveillut Dropista myös omalla terassilla ja toivonut, että rakennusbudjetista liikenisi euroja myös tämän hankintaan.

Netraudasta löytyy nyt nämä Drop altaat -10% alennuksessa. Joten olisiko tässä syitä hankkia tämä jo nyt. Voisivat raksajannut rentoutua paljussa raskaan raksapäivän jälkeen.

Olisipa iltavapaat lämpöisessä paljussa, tähtitaivaan alla, tervetulleita myös minulle... Joten Rakas joulupukki, minulla on vain yksi (materialistinen) toive; Harmaa Drop-ulkoallas kaminalla ja kivana lisänä olisi altaan valaistus.

2 kommenttia:

  1. Minä puolestaan olen haaveillut poreallasta meidän ulkosaunan edustalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myös tähän Dropiin saa poreet :).Poreet on arjen luksusta parhaimmillaan :).

      Poista