torstai 29. joulukuuta 2016

Voihan käpy!

Sisältää kaupallisia linkkejä

Enpä olisi uskonut ulkovalaisimista pylväsvalaisin valintoja miettiessäni kallistuvani käpy-valaisinten suuntaan. Mielessä oli jotain aivan muuta. Nämä muut alkoivatkin näyttämään silmääni liian pelkistetyiltä ja moderneilta kun mietin niitä osaksi tulevaa pihapiiriä.

Luulin myös olevani varma siitä, että kaikki valaisimet ovat väriltään harmaita, mutta yllättäen kupariset pylväsvalaisimet alkoivat houkuttamaan. Ajatelkaa miten kupariset valaisimet patinoituisi iän myötä. Kupariset  pylväsvalaisimet istuisivat minusta kivasti ympäröivään luontoon.

Seinävalaisinten osalta varmaa on kuitenkin se, että ne ovat harmaat. Jotenkin seinävalaisimissa en näe kuparia vaihtoehtona. Toiveena olisi siis löytää seinävalaisimet, jotka olisivat talon julkisivuväritykseen juuri sopivat.


Pylväsvalaisimista Airamin Ludvika voisi olla perinteiselle käpyvalaisimelle vaihtoehto. Onhan tämäkin vahvasti moderniin päin kallellaan. Mietittäväksi jää kaipaanko sittenkin vähän perinteisempää tyyliä. Voi kun tätä saisi kuparisena. Voi tosin olla, että kyseisessä valaisimessa ei kupari toimisikaan.

Kuva: Airam

Seinävalaisinvaihtoehdoista kärkeen on tällä hetkellä kirinyt Konstmiden Cremona. Löysin valaisimen myös Hong Kongin valikoimasta. En edes tiennyt niiden myyvän valaisimia.

Kuva:Hong Kong


Pylväsvalaisimilla on tarkoitus valaista etupihaa ja myös saunarakennukselle johtavaa kulkuväylää. Rakennukset puolestaan valaistaan ylös- ja alaspäin valaisevilla seinävalaisimilla. Autotallin yhteyteen asennetaan todennäköisesti laajan alueen valaiseva "työvalo" helpottamaan mahdollisia pimeän ajan hommia.

Kovin on kulmikasta valaisinta :). Katsotaan mennäänkö näillä vai löytyykö ne kupariset valaisimet meidän pihalta. Ja onhan tässä hyvää aikaa muuttaa mieltään vielä moneen kertaan, joten ideoita otetaan mielellään vastaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti