keskiviikko 17. elokuuta 2016

keittiö

Omakotitalon rakentamisessa pitäisi osata miettiä kaikki asiat etupainotteisesti. Siispä keittiön ja muiden kiintokalusteiden mietintä on ajankohtaista jo rakennusprojektin suunnitteluvaiheessa.

Mutta mikäs sen ihanampaa kuin päästä visioimaan tiloja ja pintamateriaaleja kaiken sen rakentamiseen liittyvän "teknisen" pohdinnan rinnalla. 

Keittiön alustavat suunnitelmat on luonnosteltu (niistä myöhemmin lisää) ja talon sisäseinät on mitoitettu suunnitelma huomioiden. Lisäksi suunnitelmat on huomioitava sähkö- ja putkivetojen osalta myös muissa suunnitelmissa. 

Olemme alustavasti ajatelleet hyödyntää paikallisen puusepän osaamista keittiön ja muiden kiintokalusteiden toteutuksessa. Näin saamme juuri sellaiset kalusteet kuin haluamme. Ennen kaikkea tämä mahdollistaa sen, että meillä on mahdollista vaikuttaa kalusteissa käytettyihin maaleihin ja muihin materiaaleihin. Toiveissamme on mahdollisimman luonnonmukaisten maalien käyttö myös kiintokalusteissa. 

Puusepän osaamisen hyödyntäminen mielletään usein kalliiksi. Keittiötoimittajia kilpailuttaessa kannattaa kuitenkin myös puusepän kustannuksia tiedustella. Saatat yllättyä positiivisesti. Tai niin kävi ainakin meille. Ehkä puusepän toteuttama keittiö ei tulekaan niin kalliiksi kuin kuvittelit ja mikä parasta, saat tukea paikallista pienyrittäjyyttä ja käsityöläisperinnettä. 

Onpa markkinoille tullut myös vaihtoehto kokonaisuudessaan puusepän toteuttaman keittiön ja keittiöfirmojen "pakettikeittiöiden" välimaastoon. Kannattaa käydä tutustumassa A.S.Helsingö -yrityksen konseptiin. Yritys toteuttaa Ikean kaapinrunkoihin upeita puusepäntaidolla toteutettuja kaapinovia ja Iiiiik!!! niin ihania vetimiä! Yritys lupaa tuoda laadun ja designin kaikkien saataville. 


Meille A.S.Helsingön kuvat toimivat lähinnä inspiraation lähteenä, mutta on kyllä varteenotettava vaihtoehto rakentajalle. 

Ja katsokaa nyt tätäkin vedintä! Näitä kun saisi omaa kotia ihastuttamaan. Kaunis kuin mikä! ...Ne kaikki ovat kerrassaan ihania!!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti